Potiskani puloverji kot odlično darilo za božič

Puloverji in hoodie tople dolge majice za zimo predstavljajo odlično darilo za božič, saj lahko sami oblikujemo svoj dizajn, ki bo obdarovancu še posebej všeč. Ta unikatna darila s profesionalnim potiskom so primerna tako za ženske kot moške, saj je mogoče izbrati različne velikosti, poleg tega pa so določeni modeli vrhnjega oblačila tudi telirani v pasu in zato idealni za žensko postavo. 

Hoodie debele majice za zimo so na voljo v različnih barvah, zato lahko izberemo takšen odtenek, ki je obdarovancu najbolj všeč in za katerega smo prepričani, da se bo ujemal z ostalimi oblačili v njegovi garderobni omari. Pri tem lahko kombiniramo tudi barve tiska z barvo majice, zato da ustvarimo lepo barvno kombinacijo. 

Majica z dolgimi rokavi kot uporabno darilo 

Lepo oblikovani puloverji z unikatnim potiskom so idealno darilo za božično novoletne praznike, saj so udobni, topli in trendovski. Izberemo lahko tudi hoodie s kapuco, ki ima na zunanjem robu regulacijsko vrvico, na spodnjem delu majice z dolgimi rokavi pa je kenguru žep, ki greje roke tudi v najbolj mrzlih dneh. Kakovostne vrhnje majice za zimo so izdelane iz toplih materialov, kot je kombinacija poliestra, bombaža in flisa. 

Preberite si še naslednji članek: Po meri izdelane kakovostne majice za posebne priložnosti

 Dekliščina je tu. Kupite majice z smešnimi napisi za vas in vaše prijateljice! Majice za dekliščino z lastnim napisom.

Ideje za unikaten potisk majice za zimo 

Na hoodie toplo majico lahko natisnemo različne motive, vzorce in besedila po lastni želji. Posamezen motiv lahko profesionalno natisnejo na sprednji in zadnji del majice ali pa na rokav. Pri tem so puloverji lahko potiskani iz vseh strani. Pri izbiri motiva pa je najbolje izbrati takšnega, ki je obdarovancu blizu. To je lahko kakšna motivacijska misel ali pa dizajn iz priljubljenega filma ali glasbe. V času božiča pa so zabavni motivi v obliki snežink, božičnih drevesc, jelenčkov in ostalo. 

Oblikuj sam svojo hoodie majico 

V spletni aplikaciji ponudnika na naslovu www.majice.si lahko oblikujemo dizajn majice s kapuco. Aplikacija je enostavna za uporabo, saj program vodi skozi postopek po korakih. Pri tem izberemo barvo in velikost puloverja ter nato vstavimo sliko na določeno mesto na majici. Lahko pa izbiramo med že obstoječimi dizajni. V naročilo tiska pa lahko pošljemo tudi besedila, ki jih oblikujemo v programu

Preberite si tudi članek Elegantni ženski škornji lepega videza, da boste pripravljene na vsako vreme.