Po meri izdelane kakovostne majice za posebne priložnosti

Ste že kdaj opazili kakšno skupino ljudi ali pa ekipo športnikov, ki je bila oblečena v povsem enaka oblačila? Najverjetneje pa ste bili del takšne skupine ali ekipe tudi vi. Z enakimi oblačili skupina praviloma pokaže skupni interes oziroma pripadnost določeni skupini, ekipi in podobno. Tipičen primer za to so na primer posamezne športne ekipe.

Tudi sicer se radi kdaj pa kdaj z bližnjimi oblečemo podobno, če ne enako. Ko na primer odhajamo navijat za svoje favorite ali pa ko se na primer udeležimo kakšnega piknika oziroma zaključne zabave. Lično krojene majice so tedaj izjemno dobrodošle. Celotna skupina je odeta v isti model majice, ki se med seboj kvečjemu razlikuje po velikosti, morda pa še po barvi. Še posebej atraktivne so majice za dekliščino, na katerih je videti vse mogoče napise.

Majice za dekliščino
Majice za dekliščino so lahko za vse povabljenke enake, razen bodoči nevesti bo treba dodeliti nekoliko posebno.

Za bodočo nevesto drugačna majica kot za ostale udeleženke dekliščine

Ker je dekliščina praviloma izjemno vesel, družaben, igriv in poseben dogodek, je še toliko bolj pomembno, da jo dobro organiziramo. V prvi vrsti je treba poskrbeti za primerno opravo bodoče neveste pa tudi vseh drugih povabljenk. Ker dekliščina velja tudi za povsem sproščen dogodek, dekleta na njej niso tako urejena kot kasneje na sami poroki. Kavbojke in atraktivna majica z napisom in poslikavo je povsem dobrodošla izbira.

Majice za dekliščino so lahko za vse povabljenke enake, razen bodoči nevesti bo treba dodeliti nekoliko posebno. Takšno, v kateri bo dobro izstopala.

Kakšen napis naj bo na majicah za dekliščino

Majice za dekliščino so najpogosteje v atraktivnih barvnih odtenkih. Povabljenkam se na primer zelo dobro poda roza majica. Nič pa ni narobe, če so majice v kakršnem koli drugem barvnem odtenku ali kombinaciji. Posebnih pravil ni. Morda so le nenapisana pravila, ki pa jih prav tako ni treba povsem upoštevati.

Pri izbiri majice za dekliščino je izbira barve dokaj pomembna, a ne najpomembnejša. Enako pomembno je, kaj bo na majici natisnjeno. Napis si praviloma omislijo povabljenke oziroma sama organizatorka dogodka. Možnosti je nešteto veliko. Najpomembneje pa je, da sta napis in poslikava oziroma motiv na majici izjemno vesela, zabavna, morda tudi nekoliko žgečkljiva.

Preberite si še naslednji članek: Elegantni ženski škornji lepega videza

Pomladi, jeseni in pozimi, ko je vreme še posebej muhasto, so visoki ali malce nižji ženski škornji nepogrešljiv del garderobe vsake ženske.