Zasijte z ličili Revolution

Ličenje. Modna muha ali vsakodnevna jutranja navada. Mnenja so si različna, tako kot smo različni vsi med seboj. In tako kot nekateri radi uporabljajo ličila vsakdan, spet drugi nočejo nositi ličil v službo ali po opravkih. Vsem nam pa je skupno, da se radi naličimo za posebne priložnosti. Vsi navdušenci nad ličenjem morajo poizkusiti izdelke znamke Revolution.

Prava ličila za pravi tip kože

Velikokrat slišimo, da moramo izbrati prava ličila za določen tip kože. Vsa ličila naj ne bi ustrezala vsem tipom kože. Vendar so Revolution ličila po resnici primerna za prav vse tipe kože. Vsekakor pa je pomembno, da se osredotočimo na pravilno nego kože obraza. Saj je lepa in zdrava koža dobra podlaga za skoraj vse vrste ličil.

Revolution make up

Dokler make up uporabljamo bolj kot modni dodatek in v zmernih količinah, nas za zdravje svoje kože ne rabi prav nič skrbeti. Senčila, puder, rdečila, maskara in druge vrste ličil nanesemo na pravilno negovano kožo in jih tudi pravočasno odstranimo. Tako zagotovimo koži zadostno količino počitka pred nanosom novega sloja ličil.

Nega obraza in odstranjevanje make upa

Nega kože mora biti opravljena vsaj pred spanjem in zjutraj. V zgodnji odrasli dobi poiščemo za nas ustrezno vlažilno kremo, občasno pa naredimo tudi piling obraza. Pravilnega nanosa make upa se moramo naučiti, da dosežemo želene učinke in uporabljamo pravo mero izdelkov.

Revolution je pripravil palete senčil, različne odtenke podlag, pudrov, osvetljevalcev, šmink in drugih ličil izmed katerih lahko izbiramo. Ne pozabimo pa na nakup ustreznega odstranjevalca make upa, s katerim kožo primerno očistimo. To moramo storiti po vsakem nanosu ličil, vsaj pred spanjem.

Pravi odtenek pudra in barve ličil

Med pestro ponudbo Revolution izdelkov lahko najdemo prave odtenke za vsako barvo kože. Izdelke v drogeriji lahko preizkusimo, na primer na koži dlani. V spletni prodajalni pa pred nakupom zaprosimo za testne vzorce, v kolikor nismo sigurni ali je odtenek pravi. Večinoma nanašamo več različnih vrst ličil, zaradi česar smo ob nakupu pozorni, da se njihove barve med seboj skladajo.

Revolution make up

Da se ni potrebno obremenjevati s preveč odločitvami, Revolution ponuja make up v obliki palet senčil in osvetljevalcev. V paletah najdemo številne barvne kombinacije, ki jih lahko med seboj ustrezno kombiniramo. Tako ličenje postane enostavno in zabavno.

Ob vseh ličilih, ki vam lahko povsem spremenijo podobo, pa se spomnite tudi na po meri izdelane majice z napisom. Tudi te vam lahko pošteno spremenijo izgled in nič čudnega torej, če so v zadnjem času vse bolj priljubljene.

Nekateri najboljše ročne ure nosijo zato, da lahko hitro preverijo čas, drugim pa ročna ura predstavlja modni dodatek.  Preberi več …