Najbolj priljubljena kozmetika iz konoplje

O konoplji in njenih izdelkih ste verjetno že veliko slišali in prebrali. Verjetno vam najprej na misel pridejo konopljine kapljice, konopljina smola, razpršilo iz konoplje ter podobno. Po drugi strani pa je izjemno priljubljena tudi konopljina kozmetika, predvsem konopljin šampon.

Za šampon iz konoplje je značilno, da lahko na izjemno učinkovit način čisti lasišče in brezhibno skrbi za učinkovite umite lase. Pomagal naj bi tudi v boju proti prhljaju in proti izpadanju las.

Konopljina mast in konopljino maslo za telo

Morda ste že preizkusili konopljin šampon, ne pa masti in masla za telo iz konoplje. Tudi ta dva izdelka iz konoplje naj bi bila med kupci zelo priljubljena. Mast naj bi izvrstno pomagala namastiti kožo, zaradi česar ponuja izjemno olajšanje, še posebej, če imate razpokano kožo.

Šampon iz konoplje na učinkovit način čisti lasišče
Šampon iz konoplje na izjemno učinkovit način čisti lasišče, pomaga proti prhljaju in izpadanju las, prav tako pa brezhibno skrbi za učinkovite umite lase.

Konopljino maslo za telo pa je ustrezno tudi za mlajšo kožo, saj jo mehča, hrani pa tudi vlaži. Za učinkovito delovanje zadostuje že zgolj to, da izdelek nežno vtrete v kožo in pustite, da se vpije.

Krema za obraz iz konoplje

Številni, ki uporabljajo konopljin šampon, ne zmorejo niti brez kreme iz konoplje za obraz. Ta naj bi učinkovito hranila in vlažila suho ter razdraženo kožo. Prav tako naj bi blažila znake staranja, odpravljala akne in na sploh kožo poživljala.

Na voljo je tudi konopljina mast za akne in problematično kožo. Ta naj ne bi mašila por in naj bi povsem navlažila kožo, prav tako odpravljala znake aken in kožo poživljala.

Balzam za ustnice iz konoplje

Kozmetičnim izdelkom iz konoplje kar ni videti konca. Na policah specializiranih prodajaln s konopljinimi izdelki tako ne boste opazili zgolj konopljinega šampona, kreme, masti, temveč vas bo zamikal tudi balzam iz konoplje.

Kako narediti čudovit balzam za ustnice?

Balzam za ustnice s konopljinim oljem naj bi učinkovito globinsko vlažil suhe ter razpokane ustnice. Ščitil naj bi jih pred ponovnimi poškodbami.

Hladno stiskano olje za obraz in lase

Konopljin šampon ni edini izdelek, ki vam pomaga do boljših las. Na voljo je tudi hladno stiskano olje iz konoplje za obraz in lase. Olje naj bi učinkovito zaviralo staranje kože, jo vlažilo in hranilo, krepilo lase pa tudi lasišče.

Olje iz priljubljene rastline pa naj bi zelo prav prišlo tudi pri sami negi nohtov. Ti naj bi bili ob redni uporabi močnejši in odpornejši.