Kratka predstavitev podjetja Xiaomi

Podjetje Xiaomi je bilo ustanovljeno leta 2010. Skupaj s še sedmimi partnerji ga je ustanovil Lei Jun. Njihov cilj je bil, da trgu ponudijo visokokakovostne tehnološke izdelke po dostopnih cenah. K sodelovanju jim je uspelo pridobiti tudi ljudi iz tehnoloških velikanov, kot so na primer Yahoo, Google, Motorola, Microsoft.

Kmalu po ustanovitvi podjetja so izdali MIUI uporabniški vmesnik. Ta temelji na Android operacijskem sistemu. Leto kasneje so že izdali svoj prvi mobilni telefon – Xiaomi Mi1.

Bistveno nižje marže v primerjavi z večino drugih podjetij

Podjetje Xiaomi je znano po bistveno nižjih maržah v primerjavi z večino drugih podjetij. Zagotavljajo nizke cene svojih izdelkov brez kompromisa na kakovosti vgrajenih komponent. Za prodajo svojih naprav uporabljajo spletne prodajne kanale. Ti imajo nižje obratovalne stroške v primerjavi s fizičnimi trgovinami.

V spletni prodajalni wayteq.si so vam na voljo številni kakovostni in cenovno dostopni izdelki svetovno uveljavljenega podjetja Xiaomi.

Za oglaševanje podjetje uporablja povsem inovativne marketinške prijeme. Namesto tradicionalnih oglaševalskih metod stavijo na dober glas svojih uporabnikov. Za sestavne dele svojih produktov uporabljajo preizkušene komponente priznanih in svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

Do leta 2014 so bili prisotni le na kitajskem trgu

Podjetje Xiaomi je bilo do leta 2014 prisotno le na kitajskem trgu. Šele po tem letu so se pričeli širiti na trg v Maleziji, Singapurju, Filipine, Indijo ter še na druge lokacije. V tretjem četrtletju leta 2014 naj bi podjetje postalo tretji največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Skupno naj bi v tem letu prodali več kot 61 milijonov telefonov.

Po nekaterih podatkih naj bi ustanovitelj podjetja Xiaomi že leta 2015 postal četrti najbogatejši Kitajec. V podjetju ima 77,8 % lastniški delež.

Izdelki Xiaomi v spletni prodajalni Wayteq

V spletni prodajalni wayteq.si so vam na voljo številni kakovostni in cenovno dostopni izdelki svetovno uveljavljenega podjetja Xiaomi. Med novostmi boste na primer našli nastavke za električno zobno ščetko, pametni telefon Redmi 9C NFC 3/64, električno zobno ščetko, pametni grelnik vode.

Morda vas bo zamikal tudi ugoden električni skiro, spletna kamera, varnostna kamera, čistilec zraka, nahrbtnik za prenosnik, moderno zasnovana nočna svetilka, pametna električna zobna ščetka, avto kamero, prefinjena ter elegantna športna ura. Ponudbe je res veliko, zato se vam splača obiskati spletno prodajalno. Vsi izdelki so vrhunski in dostopni za vsakega med vami.