Izvirna darila za materinski dan

Vsako leto 25. marca obeležujemo praznik materinstva, ko se na ta dan spomnimo svojim mam in jim podarimo manjšo pozornost, zato da se jim zahvalimo za vso skrb in ljubezen, ki nam jo dajejo. Darila za materinski dan so tako namenjena materam, zato je pomembno, da izberemo takšna, ki jih bodo najbolj razveselila. 

Če še ne veste, kaj bi podarili svoji mami za ta praznik, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj izvirnih idej. Predstavljene ideje so univerzalne, saj z njimi ne morete zgrešiti. Vsaka mama ima namreč rada dišeče vonjave in kozmetiko, priročne pripomočke za dom, dobro kavo in unikatne skodelice za pitje kave.

Kaj podariti mami, ki se rada razvaja? 

Kozmetični darilni seti so idealna darila za materinski dan, še posebej, če ima mama rada razvajanje, kozmetiko in dišeče vonjave. V kozmetičnem darilnem setu je lahko parfum in dezodorant.

Darila za materinski dan
Darila za materinski dan – Lesena škatla za čaj s steklenim pokrovom

Lahko pa podarite tudi darilni set za telo, ki vključuje gel in kremo za tuširanje ter losjon za telo. Idealni pa so tudi izvirni darilni seti, kot sta: 

  • Set za nego nog z losjonom za noge, solno kopeljo za noge ter parom mehkih nogavičk 
  • Darilni set naravne kozmetike z naravnimi sestavinami in svežimi vonji 

Obdarovanje mam z ličnimi pripomočki za dom 

Mami lahko podarite tudi darila za materinski dan, ki vključujejo različne pripomočke za dom, pri čemer so izdelki shranjeni v lične embalaže in zato primerni za obdarovanje. Tako lahko mami poklonite v dar leseno škatlo za čaj s steklenim pokrovom, zraven pa še ročno izdelano čajno kroglico iz različnih vrst čaja. V darilni paket pa lahko vključite še nekatere priročne in uporabne pripomočke, kot so: 

  • Termo vrček in enojna posoda za hrano 
  • Kuhinjski darilni komplet s predpasnikom, rokavico in prijemalko 

Obdarite mamo z dobro kavo in s skodelico  

Vsaka mama bo vesela dobre kave. Tako ji lahko podarite aromatizirano mešanico kave z različnimi sortami kavnih zrn in teksturami, ki dajejo kavi bogat in prijeten okus. Izvirna darila za materinski dan pa so tudi v obliki skodelic s pripisom oziroma napisom, kot je »super mami, čudovita mama, najboljša mama na svetu«.

V spletni trgovini z izvirnimi darili za vse priložnosti na naslovu www.goriladarila.si pa so na voljo tudi kavne skodelice, na katere lahko s posebnim pisalom napišete svojevrstno in unikatno posvetilo, ki je namenjeno samo za mamo.