Žirafa za pivo je zabavno darilo

Radi podarjate čim bolj izvirna in zabavna darila? Bi radi nekaj posebnega podarili tudi tokrat, a ne veste točno, kaj bi to bilo? Velikokrat je še posebej težko izbrati darilo za moške kolege ali celo za vašega partnerja, sploh če si želite, da bi bilo darilo tudi izvirno in malce drugačno. Če je temu tako, potem bo tale ideja kot nalašč za vas! Žirafa za pivo je namreč odlično darilo, ki bo popestrilo prav vsako zabavo ali praznovanje. Takšno darilo lahko podarite kar sebi ali komu drugemu!

Kaj ima žirafa zveze s pivom?

Predstavljajte si, da nekoga vprašate, kaj je dobil za rojstni dan, ta pa vam kot iz topa odgovori, da je dobil žirafo! Verjetno mu ne bi verjeli in bi misli, da se šali. A v resnici je čisto možno, da je res dobil takšno darilo! Žirafa za pivo je namreč točilnik z zelo dolgim vratom, v katerega nalijete pijačo, na spodnjem delu pa ima pipico, s pomočjo katere si lahko enostavno nalijete pijačo, kadar vam prija. Zaradi dolgega vratu se je tega točilnika prijelo ime žirafa.

Že zaradi imena je takšen točilnik zelo zabavno darilo. Kar predstavljate si lahko vse šale, ki bodo padle na ta račun. Še bolj pa bo na praznovanju veselo, ker bo žirafa polna dobre pijače in ker si jo bo vsakdo lahko natočil, kadar si bo to zaželel. Tako se boste zagotovo krohotali ne le žirafi, ampak tudi vsemu ostalemu, praznovanje pa vam bo ostalo v lepem spominu.

Odlično pivo kot dodatek k darilu

Obvezno pa je treba poudariti, da se žirafe nikoli ne podarja prazne! Vedno jo morate napolniti s kakšnim kakovostnim pivom. Prav nič pa ne bo narobe, če boste zraven dodali še nekaj steklenic za zalogo, saj boste pivo v žirafi hitro popili, četudi boste kupili največji točilnik. Manjšega kot največjega pa se vam kupiti vsekakor ne splača!

Pa še en nasvet: v zadnjem času so modna različna butično varjena piva, kakršnih bo slavljenec gotovo najbolj vesel. Glede na to, da po prebranem že točno veste, kaj mu boste podarili, vam za izbiro darila ne bo treba tratiti časa. Zato pa lahko nekaj trenutkov namenite izbiri piva, s katerim boste napolnili žirafo – čim boljše in čim bolj posebno naj bo!